2013-05-26 09:33:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ön hűséges fajta

Napi horoszkóp május 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az egyik énjét könnyű behálózni, és akár egy életre rabul ejteni. Ámde van egy önben lakó másik is, aki folyton kalandozni vágyik. Ma megint előveheti a dilemma, hogy melyik is kerüljön előtérbe?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sok időbe telik, mire megtalálja a párját, ám, ha egyszer döntött, képes akár egy életen át ragaszkodni hozzá. Vagy nem? Ma felmerülhet önben a kétely, hogy annak idején vajon jól döntött-e?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön eddig hallani sem akart a hűségről, ragaszkodásról. Ma, ha magányosan ébred, akkor rájön annak a fontosságára, amit eddig nem tisztelt. Lehet ez a nap egy gyökeres sorsfordulat kezdete akár.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az utóbbi időben sokat féltékenykedett, és állandóan szerette volna kontroll alatt tartani a kedvesét. Ezzel pedig inkább elriasztja magától, mintsem megköti őt. A hosszú póráz mindig tartósabb, ezt ne feledje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sikeresnek mondhatja magát a kapcsolatában, és most igen nagy szüksége is van a társa támogatására. Nélküle – ezt be kell látnia – aligha tudna úgy helyt állni a munkahelyén, ahol folyamatos támadásnak van kitéve. Köszönje meg neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hiába van jó és tartós kapcsolata, mégis bizonyos szempontból magányosnak érezheti magát benne. Be kell látnia, hogy lehetetlen minden pillanatot megosztania. De élvezze azt, amit viszont igen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön mindig nagyon meg akar felelni a partnerének. De ne feledkezzen el arról sem, hogy az is fontos, hogy ön is magasra tegye a mércét a számára. Ha nincs miért küzdenie, akkor talán másfelé néz, különösen akkor, ha ön nő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön hűségre és igazságosságra törekszik a kapcsolatában is. Ámde, ez az igazság sokszor nagyon is csak az öné. Hallja meg a társa véleményét, akaratát is! Csak így alakulhat ki az óhajtott harmónia önök között!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön folyamatosan keresgél. A kíváncsisága, a megismerési vágya hajtja a mai napon is új utak, új kalandok felé. Vonja be a társát, a családját is, különben a végén nagyon magányos marad, ha folyton külön utakon jár!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön kiskirályként szeretné irányítani a partnerét, ám, ha talál egy ilyen kezes bárányt, azt meg nehezen tudja tisztelni. Akit tisztelne, annak a szabadságát nem tudja elfogadni. Ön dönt, mi a jobb!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élete folyamán talán már többször is megtette, hogy félredobta egy kapcsolatát, mert újat, mást látott, vagy mert egyszerűen nem látta a fejlődési lehetőséget benne. Pedig megállni, és a mélységet keresni – ez lenne az igazi fejlődés!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nagyon hűséges fajta, és igazán csak mélyen tud szeretni. Ámde ma még önnel is megtörténhet, hogy hagyja magát sodorni az árral. Semmi baj, amíg csak a képzeletével játszik. De nehogy az örvénybe kerüljön!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: